Има два модела за повишаване на доходите. Единият е моделът 2001

...
Има два модела за повишаване на доходите. Единият е моделът 2001
Коментари Харесай

Станислав Атанасов: Нека сме отговорни - редовно правителство с приоритети за хората и бизнеса

Има два модела за повишение на приходите. Единият е моделът 2001 - 2009 година - напредък, вложения, елиминиране на предпоставките за корупция, ясни хоризонти. Другият е помпане на обществените разноски. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов в предаването " Референдум " на Българска национална телевизия, оповестиха от пресцентъра на Движението. Той бе безапелационен, че обществени разноски би трябвало да се вършат, само че преди този момент е належащо да се обезпечи растеж на стопанската система.

 

В момента инфлацията при храните у нас е 21.6% при 10.5 на 100 за еврозоната, съобщи Анастасов. Той съобщи, че спекулата може да се бори единствено с пазарни механизми. Има доста опити това са стане с закрепени цени, само че резултатът постоянно е жалък, сподели Анастасов.

 

За да се спрат спекулата и инфлацията, би трябвало да има работещо постоянно държавно управление и работещи институции. Служебният кабинет е с стеснен небосвод на деяние, уточни още Анастасов. И съобщи, че по отношение на аргументите за инфлацията кабинетът " Петков " към момента има да дава доста отговори.

 

Станислав Анастасов разяснява особено изследване на " Алфа Рисърч ", направено за " Референдум ". То сочи, че единствено 39% от интервюираните декларират безапелационна подготвеност да гласоподават на идните избори.

 

Цените и инфлацията, опазването на здравето, битката с корупцията и правосъдната промяна са най-приоритетните тематики съгласно българите.

Избирателят има право да е неудовлетворен. Политиците в последното Народно заседание се занимаваха с второстепенни въпроси, не дадоха явен небосвод на хората и на бизнеса, сподели Анастасов.

 

Защо толкоз малко гласоподаватели имат желание да гласоподават? Защото не чуват от устата на политиците нито проблемите си, нито решения за тях. Хората не се усещат чути. Политиците оферират своя си дневен ред. И то нападателно, а експанзията отблъсква гласоподавателя, безапелационен бе Станислав Анастасов.

 

На тези, които предвиждат, че и в този момент няма да бъде формирано държавно управление, зам.-председателят на Движение за права и свободи отговори: " Да се разисква идващ избор, при изискване, че отиваме на избори, опонира на хубавичко логичност. Това подвига равнището на тревога в бизнеса и хората. ".

Нека сме виновни и след тези избори по най-бързия метод би трябвало да се направи постоянно държавно управление с ясни цели и небосвод, прикани Станислав Анастасов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР